Skocz do zawartości
Kajocik_97

Pomocy Grafika szwankuje

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Mam problem , mianowicie podczas grania w obojętnie jaką grę po jakimś czasie podmieniaja mi sie obrazki np na sobie mam podloge a podloga jest cala w chmurach itp. Sterowniki instalowałem jakieś 4 razy Bardzo proszę o pomoc.

Konfiguracja to :

PD 2x 2.8ghz

1,5gb ram

GF Palit 9600GT gso 512

Edytowane przez Kajocik_97

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie palę tej karty ostatnio czyściłem ją tzn. odkręcałem radiator i wiatrak i czyściłem z kurzu. Pastą smarowałem. A stery instalowałem najnowsze z nvidia.pl. W everescie nie pokazuje mi temperatury GPU. Właśnie przedchwilą miałem Blue screena bez nazwy pliku uszkodzonego tylko były takie cyfry.

0x0000008E (0xC0000005, 0xBF813B22, 0xAEFE1C00, 0x00000000)

Edytowane przez Kajocik_97

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W everescie nie pokazuje mi temperatury GPU

GPU-Z?

Odpal furmarka i zobacz jakie tempy załapie grafika.

Módl się aby zasilacz nie usmażył wszystkiego. Taki badziew, że nie podałeś nazwy, modelu?

Edytowane przez Klaus

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pobierz Debugging Tools for Windows -> WinDbg, po bluescreenie odpalasz raport z minidumpa (x:\windows\minidump) i bardzo możliwe, że dowiesz co spowodowało bsoda (pomogło mi to parę razy). Zmniejsz częstotliwość ramu na karcie i sprawdź czy problem dalej występuje.

Edytowane przez sw1ssst

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi