Skocz do zawartości
andrew777

Red Faction: Armageddon

Rekomendowane odpowiedzi

Na oficjalnej stronie nowego tytułu firmy THQ pojawiły się konkretne informacje, dotyczące daty premiery.

31 maja w USA, a 3 czerwca w pozostałych częściach świata - to właśnie w te dni do sklepów trafi najnowsza odsłona serii Red Faction, opatrzona podtytułem Armageddon. Tak przynajmniej wynika z informacji, które pojawiły się właśnie na oficjalnej stronie gry.

Przypomnijmy, że w grze ponownie wcielimy się w postać Dariusa Masona, który dla tytułowej Czerwonej Frakcji wyruszy w podróż po całeym systemie słonecznym. Od mroźnych biegunów Ziemi po płynne jądro Marsa - na każdym kroku będziemy musieli mierzyć sie z groźnymi przeciwnikami i wrogami władzy robotniczej.

Twórcy gry obiecują, że niesamowity silnik graficzny Geo-Mod 2.0 pozwoli nam zniszczyć dosłownie wszystko, co tylko zobaczymy w grze, a widok zawalających się, potężnych budynków na Marsie ma być zgoła niepowtarzalny. Co więcej, Darius będzie miał teraz do dyspozycji możliwość nano-naprawiania zniszczonych obiektów, a więc to, co najpierw zdemolujemy będziemy mogli następnie odbudować i wykorzystać do własnych celów. Albo znów to zwalić na głowy niczego nie spodziewających się wrogów.

Red Faction: Armageddon wydane zostanie na PC, Xbox 360 oraz PlayStation 3.

Red Faction: Armageddon - premiera w czerwcu. Benchmark.pl

http-~~-//www.youtube.com/watch?v=QkAssb_uMxo&feature=player_embedded#at=56

•• Red Faction: Armageddon to gra na kilkanaście godzin? | => Gamezilla.pl

Red Faction: Armageddon - nowe screeny. Benchmark.pl

Edytowane przez andrew777

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Grałem w RF: A na konferencji CDP i epizod jaki miałem okazję testować, przypominał połączenie GoW z poprzednim RF. Tyłka to nie urywało, ale grało się znośnie.

Edytowane przez Caleb

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

gra mnie niemile zaskoczyla. liczylem na powtorke z poprzedniej czesci (otwarty swiat, rozwalanie wszystkiego co popadnie :) a tu klops. gra jest liniowa i średnio ciekawa fabularnie no i nie ma czego rozwalac za bardzo.

gralem narazie 3 godziny i chyba mi starczy (dotarcie do bastionu a potem zbieranie czegostam). dajcie znac czy dalej jest lepiej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi