Grimlock Opublikowano 6 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2003 CPU: 34 - 42C :? Chipset: 34 - 38C 8O HDD: ???????? :twisted: W pokoju mam chyba ze 35C, do 13:00 słońce praży, dobrze że w tym czasie jestem w pracy albo na uczelni. 8) Termometr za oknem zwykle wskazuje ze 40C. Niestety pod oknami mam plac zabaw z bandą rozwrzeszczanych bachorów i tak przez 2 miesiące, ale niestety okna otworzyć trzeba. Skupić się nad niczym nie mogę już nie mówiąc o jakiejkolwiek nauce. Dlatego chodzę do biblioteki i tam się rozkładam z książkami :wink: Niestety raz susza, a raz powód. Siedzę teraz w pracy kompletnie przemoczony :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 6 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2003 W morde..... Proca musiałem skręcić na 1830, bo przeskakiwał już 60C :/ O dziwo pamięci są zimne, natomiast na HDD można by jajka smażyć :P Ehh... lato to nie sezon do OC.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barraqda Opublikowano 6 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2003 W morde..... Proca musiałem skręcić na 1830, bo przeskakiwał już 60C :/ O dziwo pamięci są zimne, natomiast na HDD można by jajka smażyć :P Ehh... lato to nie sezon do OC.... O ja to co ty masz za coolerek :o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 6 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2003 a ja mam teraz 35C tyle ze proc na 1666MHz (:D) i 1,6v + 160x160 wentyl wiejacy do budy + otwarta buda + otwarte okno :] a przy graniu w VICE CITY 38C :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ituriel Opublikowano 6 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2003 Nie pozostaje nic innego jak przerobienie topicu o FC Berkuta i zrobienie sobie klimy w pokoju ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaVeN155 Opublikowano 6 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2003 Ituriel, jak zrobić klime z lodówki (co do tego potrzeba)? Bo mam jedną na zbyciu, a mi strzsznie ciepło jest. Albo jeszcze lepiej, takie coś co chłodzi CPU, GPU, NB i mój pokój w jednym, to by był bajer. :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 6 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2003 Poszukaj na overclockers.com jak jakis Turek polaczyl lodowke z WC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 W morde..... Proca musiałem skręcić na 1830, bo przeskakiwał już 60C :/ O dziwo pamięci są zimne, natomiast na HDD można by jajka smażyć :P Ehh... lato to nie sezon do OC.... O ja to co ty masz za coolerek :o Z podpisu :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 8 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2003 a widze kollerek jak moj tylko inan cyferka na koniec .. co to za róznica? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziober Opublikowano 8 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2003 fakt, upały O/C nie sprzyjają Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 8 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2003 ja mam 52 stopni w stresie i spoczynku bo moj cholerny wiatrak kreci sie w zaleznosci od temperatury proca... GROR Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongothealien Opublikowano 8 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2003 LEV1+2000l/h+nagrzewnica z fiata regata+shroud ze 120 i kapa... proc: IDLE: 42 LOAD: 48-50 8O NB: 36 z GF3Ti200@500 też nie wesoło -> nei chodzi więcej niż 240/540 pozatym chyba nadjarałem mobo - przy podłączonym termistorze pokazuje około 56 stopni, gdy go odpinam mam -0.5 8O 8O 8O termistorek do tej pory mierzył mi temp wody i było ok. wczoraj do pogieło :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 8 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2003 U mnie lipa straszna, 41-48C, nagrzewnica od Zuka, bez zadnego wiatraka. Straszna kiszka, ale modyfikacja WC w toku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaVeN155 Opublikowano 8 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2003 Mi czasami nawet do 45*C proc dochodzi, jak na konfiguracje mojego WC to jjest masakra 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mav309 Opublikowano 9 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2003 kurde .. ta temperatura troche rozbraja .. no nasuwa mi sie tu pytanie ... powietrze dmuchane wiatrakiem ma chyba troche nizsza temperature niz nie pchane no nie ? jakis czynik chlodzacy "wiatru" :) Powietrze o wymuszonym ruchu jest chlodniejsze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przygod Opublikowano 9 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2003 U mnie lipa straszna, 41-48C, nagrzewnica od Zuka, bez zadnego wiatraka. Straszna kiszka, ale modyfikacja WC w toku. Hmm. Czemu lipa? Skoro chłodzisz tylko przez konwekcje to różnica temperatur 20 stopni jest jak najbardziej normalna. Cudów nie ma......do konwekcji róznica jest wymagana! Jak masz 30 kilka w pomieszczeniu przy upale to 48 kompa nie dziwi w najmniejszym stopniu. Gorzej jak w pokoju masz kilkanaście a komp około 50, wtedy naprawede jest co modernizować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...