Xfort Opublikowano 24 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2011 Witam, widzialem ostatnio na forum, ze pomagaliscie komus zrobic uzyteczny zestaw za grosze. Skladam taki komputer, i chce sie zamknac w cenie ~300zl. Mam dwa stare dyski ST3200822AS i 7L250R0 Chce ich uzywac w moim tanim zestawie, w zwiazku z czym mam pytanie: ktory zostawic? czy zostawic oba(i wtedy w jakiej kolejnosci i jak je polaczyc, razem z dvd)? czy sprzedac w diably i kupic cos nowego? dodam ze nie zalezy mi za bardzo na jakiejs wielkiej ilosci miejsca, nie sciagam, nie chomikuje ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 27 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2011 Wypiernicz to to ;) i kup najtańszego Samsunga F4 320GB. Wydajnością powali te zabytki i jest przy tym dość cichy w przeciwieństwie do Barracudy 7 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...