SDHead Opublikowano 25 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2011 Na wszelkich zlotach, konkursach i zawodach dla overclockerów sprzęt nie jest wkładany do obudowy tylko trzymany na wierzchu co zrozumiałe. Mam jednak pytanie na czym leżą płyty główne? :P W pudełku mają taką matę elastyczną ale czy można ją na tym uruchomić? W obudowie naturalnie są dystanse na których montuje się MoBo ale co zrobić gdy nie chce mi sie pakować tego do środka. Ogólnie dodam jeszcze że plan zakłada montaż płyty mATX w obudowie miniITX :P I nie wiem na czym ją ułożyć czy może wykombinować takie nóżki dystansujące? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hejger Opublikowano 25 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2011 benchtable Można kupić, ale chyba łatwiej samemu zrobić. Bierzesz najtańszą obudowę, roznitowujesz, wyjmujesz tackę pod mobo z tylną ścianką. Reszta jak już se tam chcesz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfgz Opublikowano 25 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2011 Możesz położyć na pudełku od płyty głównej lub jakimkolwiek innym pudełku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 25 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2011 A ja mam mobo postawioną na śrubkach dystansowych, które normalnie się wkręca w obudowę i do których dopiero przykręcasz płytę główną. Koszt czterech śrubek - zero. Były w paczce, którą dostałem w sklepie przy zakupie płyty (po negatywnej odpowiedzi na pytanie czy mam jakieś śrubki). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...