roger4444 Opublikowano 5 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2011 Witam. Po sprawdzeniu dysku twardego i po analizie że nie ma na nim żadnych błędów postanowiłem kupić zasilacz. Nic nie pomogło komputer dalej spowalnia i łapie zawiechy, muzyka dalej przycina. Czyli stary tracer był dobry pieniądze wyzucone w błoto, wcześniej juz wymieniłem procesor z 2.4 p4 na 3.0 p4 bo wszystko wskazywało na niego ponieważ chodził często na 100%mocy, ale niestety nie ten nowy również chodzi tak czasami. Nie wiem niby z tym dyskiem wszystko wporządku ale ja dalej myśle że to coś z nim. Przypominam konf. komputera p4 3.0ghz 512ddr asusp4p800s-x radeon9550 no i nowy zasilacz modecom(czy coś takiego)400w Co za złom nie wiem już co teraz. Od razu mówie że nie mam możliwości sprawdzenia od kogoś dysku czy innych części. Proszę o pomoc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 5 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2011 Po cholerę zakładasz kolejny temat? Tak ciężko napisać w aktualnym? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...