meter Opublikowano 8 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2011 Witam Posiadam Windows XP SP3 jednak ze system chodzi jak żółw postanowiłem sformatować i zainstalować system od nowa tym razem Windows 7 Ultimate. Problem w tym że nie mogę sformatować dysku, gdy ustawię rozruch z cd to tylko słychać jak płyta się rozpędza i zaczyna się ładować stary system. Gdy próbuję uruchomić komputer w trybie awaryjnym z wierszem poleceń to przez krótką chwilę ładuje jakieś pliki i komputer się restartuję nie wiem jak sformatować. komp to pentium d 2x3GHz, 2GB ram DDR2, płyta Asus P5VD2-mx, karta MSI 8800GTS 320MB, zasilacz 450W tracer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 8 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2011 1. Trochę kiepski zasilacz masz - spróbuj na innym. 2. Sprawdź inną płytkę z systemem - być może ta nie jest boootowalna. 3. Sprawdź pamięci przy pomocy GoldMemory. 4. Pokaż zakładkę Health z HD Tune 2.55. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...