Paweł Szybiak Opublikowano 5 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2003 Witam, wszystkich pragnę zaprosić na moją nową stronę MyCreation.prv.pl. Zamieściłem na niej spolszczenia mojego autorstwa, m.in. do WinZipa, ACDSee, Need For Speed'a oraz wielu innych programów i cały czas przybywa nowych tłumaczeń. Myślę, że wszyscy, którzy lubią mieć swoje ulubione programy po polsku, będą zadowoleni. Czekam na opinie i zapraszam do wpisywania się do księgi gości, dodawania komentarzy i głosowania na moją stronę w konkursie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 6 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2003 Ładna reklama, brachu. Ehhh... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Szybiak Opublikowano 6 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2003 To się nazywa promocja strony :-). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil>>> Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 No mało trochę, :) NFS się przyda, bo gram od dawna. Ale jakiś Corel 11 Albo photoshop7 też by mógł by być. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 O jak mi przykro, Pawełek dostał BANA :twisted: Kocham Matrixa na tym forum :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil>>> Opublikowano 8 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2003 O jak mi przykro, Pawełek dostał BANA :twisted: Kocham Matrixa na tym forum :mrgreen: Drugi post kolesia i już :?: ehh to nie blok reklamowy :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...