Wojttekkk Opublikowano 25 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2011 Witam, mam do wydania 300 zł na płytę główną oraz RAM. Jak ktoś zna się dobrze na tych dwóch rzeczach to prosiłbym o doradzenie co kupić. Płyta główna pod Socket AM3. Dzięki za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hejger Opublikowano 25 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2011 Ile tego ramu chcesz kupić? Jaka reszta sprzętu? Patrząc po sumie jaką masz do dyspozycji, ja bym wziął 2GB najtańszego, używanego ramu z allegro, bo to część prawie bezawaryjna (~50zł) Do tego Gigabyte MA770T-UD3P za ~250zł i tyle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojttekkk Opublikowano 25 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2011 Ile tego ramu chcesz kupić? Jaka reszta sprzętu? Patrząc po sumie jaką masz do dyspozycji, ja bym wziął 2GB najtańszego, używanego ramu z allegro, bo to część prawie bezawaryjna (~50zł) Do tego Gigabyte MA770T-UD3P za ~250zł i tyle. Karta graficzna: GF 240 GT Zasilacz: Fortron 400 Co do Ramu, to zastanawiałem się nad Goodram za około 70/75 zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...