joorvishoon Opublikowano 30 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2011 (edytowane) Witam Mam dość nietypowy problem - chciałem kilka starszych gierek posadzić sobie na netbooku (muszę instalować z klucza USB), i potknałem się na instalacji chrome'a (naszego polskiego z Techlandu). Otóż instalka ma dwie płyty, i w połowie instalacji domaga się drugiego CD. Nie mam jak tego obejść, zgranie obu płyt do jednego katalogu nie pomaga ( w earth 2160 pomogło), automatycznie też nie przejeżdża instalacji (Painkiller sobie sam poradził). Ma ktoś jakiś pomysł jak sobie z tym poradzić? Zaznaczam że nie mam napędu CD na USB żeby zrobić to po bożemu. Edytowane 30 Marca 2011 przez joorvishoon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pc_max Opublikowano 30 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2011 Na stacjonarce zrobić obraz płyty/płyt, na netbooku zainstalować np WinMounta (or samfin), zamontować w nim wcześniej spreparowany obraz/obrazy i można instalować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...