Kwiecień Opublikowano 6 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2003 Co sądzicie o tej paście??? Właśnie kupiłem taką ale nie wiem czy ją zachować czy wymienić na coś innego. AS3 i podobnych nie zdobęde tutaj w okolicy więc musiałem wziąć tego termopoxa. Teraz siedze na titanie, nie będe komentował jej jakości bo wszyscy wiedzą jaka jest. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tHuNaR Opublikowano 6 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2003 Test Past Termoprzewodzących Jak dla mnie ta pasta jest ok nie jestem pewien czy dla roznicy 1-2*C wart placic dwa razy wiecej za ASIII ? Sam tez ja sobie kupie. Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 6 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2003 :!: mam - uzywam - nienarzekam :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 Mialem ta paste przed AS3 i wielkich roznic nie ma w temp. Teraz 75AGS uzywam na grafie i chipsetach, a AS3 na procku i jest OK :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 13 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2003 jedyna imo wada to troche problematyczne wygrzebywanie z tuby :) troche to zmaścili, ale porownojac cene i wydajnosc 75ags vs ASIII to chyba 75ags wygrywa bo wcale duzo gorsza nie jest ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 13 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2003 PMP - w lotka wygrałeś czy co????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 13 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2003 sorki wie ktos moze gdzie mozna kupic tego Thermopox'a we Wrocławiu ?? bo oblecialem jush z 4 sklepy i nigdzie nie maja, mowiac ze maja lepsza paste pokazujac Titana :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tHuNaR Opublikowano 13 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2003 Ten THERMOPOX kosztuje 15zl, to juz nie lepiej Ceramique ? Bo ja tak wlasnie zrobie podaruje jednak sobie tego thermopoxa... Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slg Opublikowano 13 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2003 Na moim konfigu i tej pascie thermopoxa sie komp nawet nie bootouje(zwis przy wejsciu do windy).gowniana ta pasta strasznie,po zmianie na biala H wszystko jest ok,a na as3 mi szkoda kasy.ciekawe czy pasta titana jest lepsza od bialej:) , ale watpie.dodam ze na bialej mam 44C full stress po 1h prime,blok to nukleon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 13 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2003 Na moim konfigu i tej pascie thermopoxa sie komp nawet nie bootouje(zwis przy wejsciu do windy).gowniana ta pasta strasznie,po zmianie na biala H wszystko jest ok,... jak ktos ma 2 lewe rece :P ja (i kilku znajomych) tej pasty uzywam na roznych prockach i jakos nie mam problemow :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 13 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2003 benek ja z nia takze mialem straszne problemy, od tamtej pory uzywalem HTSP/HTCP a ostatnio jak kupilem AS3 to tylko AS3 na procku i HTSP/HTCP na reszcie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 13 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2003 Na moim konfigu i tej pascie thermopoxa sie komp nawet nie bootouje(zwis przy wejsciu do windy).gowniana ta pasta strasznie,po zmianie na biala H wszystko jest ok,a na as3 mi szkoda kasy.ciekawe czy pasta titana jest lepsza od bialej:) , ale watpie.dodam ze na bialej mam 44C full stress po 1h prime,blok to nukleonmoze ja rozsmarowales zle i spiecie bylo w sumie jak pasta ta przewodzi prad ,a wyglada na miedziana ,to musi byc skuteczna - duzo w niej miedzi ,a malo silikonu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...