Skocz do zawartości
Kwiecień

Thermopox 75 AGS

Rekomendowane odpowiedzi

Co sądzicie o tej paście??? Właśnie kupiłem taką ale nie wiem czy ją zachować czy wymienić na coś innego. AS3 i podobnych nie zdobęde tutaj w okolicy więc musiałem wziąć tego termopoxa. Teraz siedze na titanie, nie będe komentował jej jakości bo wszyscy wiedzą jaka jest.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na moim konfigu i tej pascie thermopoxa sie komp nawet nie bootouje(zwis przy wejsciu do windy).gowniana ta pasta strasznie,po zmianie na biala H wszystko jest ok,a na as3 mi szkoda kasy.ciekawe czy pasta titana jest lepsza od bialej:) , ale watpie.dodam ze na bialej mam 44C full stress po 1h prime,blok to nukleon

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na moim konfigu i tej pascie thermopoxa sie komp nawet nie bootouje(zwis przy wejsciu do windy).gowniana ta pasta strasznie,po zmianie na biala H wszystko jest ok,...

jak ktos ma 2 lewe rece :P ja (i kilku znajomych) tej pasty uzywam na roznych prockach i jakos nie mam problemow :!:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na moim konfigu i tej pascie thermopoxa sie komp nawet nie bootouje(zwis przy wejsciu do windy).gowniana ta pasta strasznie,po zmianie na biala H wszystko jest ok,a na as3 mi szkoda kasy.ciekawe czy pasta titana jest lepsza od bialej:) , ale watpie.dodam ze na bialej mam 44C full stress po 1h prime,blok to nukleon

moze ja rozsmarowales zle i spiecie bylo

w sumie jak pasta ta przewodzi prad ,a wyglada na miedziana ,to musi byc skuteczna - duzo w niej miedzi ,a malo silikonu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi