limak123 Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Witam, problem jak w tytule. Od razu po uruchomieniu zawiesza się pasek start, tzn po najechaniu na niego kursor zamienia się w klepsydrę i nic nie działa. Mogę otwierać foldery na pulpicie i odpalać programy. Używałem już HiJackThis, CCleaner, Ad-Aware, Kaspersky Virus Removal Tool... Nie wiem czego mogę jeszcze spróbować, proszę o porady... System: Windows XP SP 2 Procesor: Intel Core 2 Duo E6750 2,66 GHz Grafika: GeForce 8600 GT RAM: 2 GB Dysk: Seagate 250 GB Zasilacz: Chieftec 500 W Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Zrob skan przy pomocy mbam oraz cureit. Daj logi z OTL (oba), wklej na wklej.org i podaj link. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
limak123 Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Wklejka #504070 | Wklej.org Wklejka #504073 | Wklej.org Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Odinstaluj: AutocompletePro Log wyglada ok. Czy po utworzeniu nowego konta problem rowniez wystepuje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Witamy w 2011 roku z systemem z 2004 - zainstaluj Service Pack 3. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...