wiedzmin3677 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Witam, mam pewien problem otoz, ostatnio mialem problemy z windowsem, ale kolega mial windows 7 ultimate, a wiec mi go przyniosl, zainstalowalem i klucz na naklejce dzialal (on tez go uzyl do laptopa)on ma teraz ta naklejke. I chcialem sie spytac czy beda z tego jakies konsekwencje ? inny kolega mowi ze mi tera kontrola do domu wparuje.Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Tak, będą konsekwencje. Jak dojdą, że zainstalowałeś czyjąś kopię Windowsa to najpierw Ci ukradną dane, później zablokują dostęp do komputera a ostatecznie wparują do domu i go zabiorą w związku z piractwem. Radzę polecieć do sklepu po swoją kopię systemu, nie ma co ryzykować. Nikomu nie mów, że to napisałem bo na tym forum nie pomagamy piratom. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...