Łukasz K. Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2011 (edytowane) Witam, zamierzam kupić monitor z przeznaczeniem typowo do gier FPS, na innym forum polecono mi tego Della U2311H (matryca IPS). Moje pytanko czy są może tutaj jacyś użytkownicy włanie tego monitorka i mogą mi co nieco powiedzieć o tym czy rzeczywiście nadaje się on do dynamicznych gier ? Czy lepiej wybrać zwykłą TN-ke ? Budżet to 900 zł Edytowane 10 Kwietnia 2011 przez Łukasz K. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2011 W tym temacie poszukaj, na pewno coś znajdziesz: Panoramy 23" lub 24" Full HD - PurePC.pl - Forum Dyskusyjne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz K. Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2011 W tym temacie poszukaj, na pewno coś znajdziesz: Panoramy 23" lub 24" Full HD - PurePC.pl - Forum Dyskusyjne Dzięki, ale narazie chciałbym co nieco się dowiedzieć odnośnie tego Della. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Nadaje się. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Tylko z tamtego tematu: testy: Dell U2311H Review Dell U2311H opinia sprzed paru dni: Panoramy 23" lub 24" Full HD - PurePC.pl - Forum Dyskusyjne - strona 83 Po to są zbiorcze tematy, żeby na forum był, jako taki, porządek. Na przyszłość użyj szukajki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...