CygnusX Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Witam, nadszedł czas w którym przyszła pora pożegnać starego celerona i zastąpić go czymś wielowątkowym. Niestety nie mam pojęcia czym się kierować przy jego wyborze. Dużo czasu spędziłem na poszukiwaniach lecz powstał tylko wielki mętlik, mam więc kilka pytań: 1) Jaka szyna będzie dobra? [wydaję mi się, że 667] 2) Na jakiej podstawce? [widziałem, że dużo modeli ma "m", lub "p" te "mPGA 479" to jak jakaś hybryda czy coś? Posiadany sprzęt: Lenovo. Model: 3000 N200 0769 W miarę możliwości prosiłbym też o podanie kilku modeli z allegro : ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Intel® Core™2 Duo Mobile Processor for Mobile Intel 965 Express Chipset Family 533-MHz and 800-MHz FSB support Na Allegro nie ma kompatybilnych procesorów. Ciężko będzie takie zdobyć. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2011 bla bla bla beda chodzily wszystkie CPU na fsb 800 i soc P z serii t5xxx t7xxx Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CygnusX Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Dziękuje, temat do zamknięcia : D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...