Gość Max15 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Witam! Mam pewien problem, otóż gdy uruchamiam swojego notebooka (HP Pavilion dv6) z wpiętym dyskiem USB WD Passport długo zatrzymuje się na napisie "Trwa uruchamianie systemu" (Windows 7), zanim pojawi się logo Windows. Problem ten nie występuje gdy dysk zewnętrzny nie jest podpięty. Niestety w BIOSie nie mam wielu możliwości, jest on bardzo okrojony (jakaś wersja notebooka, albo coś), mogę w zasadzie ustawić tylko kolejność bootowania, oczywiście "USB Hard Disk" dałem na końcu. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2011 System wykrywa/skanuje dysk. Bios tutaj nic nie pomoże, to bo ewidentnie wina systemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Max15 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2011 System wykrywa/skanuje dysk. Bios tutaj nic nie pomoże, to bo ewidentnie wina systemu. no i co z tym można zrobić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...