baciu Opublikowano 1 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2011 Witam Mam dziwy problem z "skaczącym" bo nie wiem jak to inaczej nazwać obrazem. Zdjęcie jak i krótki filmik (sory za jakość ale kręcone aparatem). Zdjęcie 1 Zdjęcie 2 Dochodzi do tego problemu w losowych momentach czasem jak gram, a ostatnio jak oglądałem filmik na youtube. Temperatury są w normie a sprzęt nie podkręcany. Nie wiem z czym to może być problem, grafika? monitor? Dodam, że starałem się zrobić normalnego ss no był on bez tech przeskoków. Sprzęt to hd5850 Phenom 945 4GB ramu ASRock M3A770DE Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 1 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2011 1. Ati Radeon HD5850/5870 - PurePC.pl - Forum Dyskusyjne 2. Sprawdzenie gniazd i kabli 3. Sprawdzenie innego monitora ( obecny jest nieznany także wielce niepomogę ) 4. eot Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...