DR.Zepsu Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 Co myslicie o tym pomysle może cos wydajniejszego jest oprócz WC?? Może cos tańszego doradzicie?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkAtaN Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 Wydajniejsze jest FC i chłodzenie ciekłym azotem. A co do reszty do http://forum.purepc.pl/search.php. pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 :idea: DR.Zepsu chcialem tylko prosic zebys sprawdzil specyfikacje tego coolera CNPS-7000Cu zwlaszcza na jakie procesory sie go zaklada - z podpisu wnioskuje ze nie masz zadnego z nich Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 Panowie jak dobże pamiętam to CNPS-7000Cu pasuje tylko na opertony a nie na XP-eki . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 TU masz duzo coolerow. A TU jeszcze wiecej :evil: :evil: :x :x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hans Opublikowano 8 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2003 MARER jak dla mnie to [ciach] na ogloszenia. Bo juz troszke przeginasz z reklamowaniem A7 od siebie. Co do CNPS-7000Cu to da sie go zmodyfikowac na socketA :) gdzies na forum byl adres wiec jakby co to szukaj :) <update> MARER z mojej strony to EOT widze ze jednak nie zrozumiales a dalsza dyskusja nie prowadzila by do nikad. Chodzilo mi dokladnie o to co napisal Niemiec. A nabijac posty to mogl bym sie od Ciebie uczyc .. </update> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARER Opublikowano 8 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2003 MARER jak dla mnie to [ciach] na ogloszenia. Bo juz troszke przeginasz z reklamowaniem A7 od siebie. Co do CNPS-7000Cu to da sie go zmodyfikowac na socketA :) gdzies na forum byl adres wiec jakby co to szukaj :) wydaje mi się że lepsze to jako odpowiedź jak bicie postów typu szukaj :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 8 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2003 MARER jak dla mnie to [ciach] na ogloszenia. Bo juz troszke przeginasz z reklamowaniem A7 od siebie. Co do CNPS-7000Cu to da sie go zmodyfikowac na socketA :) gdzies na forum byl adres wiec jakby co to szukaj :) wydaje mi się że lepsze to jako odpowiedź jak bicie postów typu szukaj :lol: ale nie jest zgodne z regulaminem, bo reklamujesz sam siebie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARER Opublikowano 8 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2003 MARER jak dla mnie to [ciach] na ogloszenia. Bo juz troszke przeginasz z reklamowaniem A7 od siebie. Co do CNPS-7000Cu to da sie go zmodyfikowac na socketA :) gdzies na forum byl adres wiec jakby co to szukaj :) wydaje mi się że lepsze to jako odpowiedź jak bicie postów typu szukaj :lol: ale nie jest zgodne z regulaminem, bo reklamujesz sam siebie :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 8 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2003 ale nie jest zgodne z regulaminem, bo reklamujesz sam siebie :lol: :lol: :lol: to sie nazywa ostatnie podrygi na forum :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 9 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2003 Wez cos takiego: http://www.cooling.pl/product_info.php?products_id=100 Swietna sprawa... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a_n_y Opublikowano 10 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2003 moze to http://www.lis.net.pl/add2cart.php?product=3611 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elmer Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 Witam - to moj pierwszy post! Co do zalmana. Ostatnio pojawily sie wersje 7000A (22/7/03). Nie wiadomo kiedy beda w Polsce. Pasuje na Socket A :), tylko trzeba miec dookola dziurki... Na stronie Zalmana jest zestawienie plyt kompatybilnych. I male pytanie: czy rozstaw dziurek w Abicie NF7 Rev.2.0 jest taki sam jak np w 8RDA+ (wiem, ze srednica jest inna, ale to chyba nie problem). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomstu Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 Wez cos takiego: http://www.cooling.pl/product_info.php?products_id=100 Swietna sprawa... no nie wiem czy Przepływ powietrza: 14.3 CFM to taki wypas demon wydajności to nie jest co do Głośność: 25 dBA to w dzień prawie nie słychać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 :idea: DR.Zepsu chcialem tylko prosic zebys sprawdzil specyfikacje tego coolera CNPS-7000Cu zwlaszcza na jakie procesory sie go zaklada - z podpisu wnioskuje ze nie masz zadnego z nich Niedlugo ukaze sie wersja na SOCKET A. Mysle, ze po wakacjach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 :idea: DR.Zepsu chcialem tylko prosic zebys sprawdzil specyfikacje tego coolera CNPS-7000Cu zwlaszcza na jakie procesory sie go zaklada - z podpisu wnioskuje ze nie masz zadnego z nich Niedlugo ukaze sie wersja na SOCKET A. Mysle, ze po wakacjach tylko zobacz kolego date postu ktory cytujesz skoro 7000A ma uzywac dziurek przy SocketA to nie trzeba wcale na niego czekac bo zwykly (7000 bez A) tez pasuje o czym bylo kilka razy np http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=342...er=asc&start=10 http://www.ocm.pl/artykuly.php?game=CNPS7000 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 a to co ja temat wygrzebałem??? nie wystarczy, ze czytam posty, to mam jeszcze daty sprawdzac ;) dzieki za linki BTW. thx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...