Skocz do zawartości
DR.Zepsu

Jaki cooler może Zalman 7000 Cu??

Rekomendowane odpowiedzi

MARER jak dla mnie to [ciach] na ogloszenia. Bo juz troszke przeginasz z reklamowaniem A7 od siebie. Co do CNPS-7000Cu to da sie go zmodyfikowac na socketA :) gdzies na forum byl adres wiec jakby co to szukaj :)

<update>

MARER z mojej strony to EOT widze ze jednak nie zrozumiales a dalsza dyskusja nie prowadzila by do nikad. Chodzilo mi dokladnie o to co napisal Niemiec. A nabijac posty to mogl bym sie od Ciebie uczyc ..

</update>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

MARER jak dla mnie to [ciach] na ogloszenia. Bo juz troszke przeginasz z reklamowaniem A7 od siebie. Co do CNPS-7000Cu  to da sie go zmodyfikowac na socketA :) gdzies na forum byl adres wiec jakby co to szukaj :)

wydaje mi się że lepsze to jako odpowiedź jak bicie postów typu szukaj :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

MARER jak dla mnie to [ciach] na ogloszenia. Bo juz troszke przeginasz z reklamowaniem A7 od siebie. Co do CNPS-7000Cu  to da sie go zmodyfikowac na socketA :) gdzies na forum byl adres wiec jakby co to szukaj :)

ale nie jest zgodne z regulaminem, bo reklamujesz sam siebie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ale nie jest zgodne z regulaminem, bo reklamujesz sam siebie

:lol: :lol: :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam - to moj pierwszy post!

Co do zalmana. Ostatnio pojawily sie wersje 7000A (22/7/03). Nie wiadomo kiedy beda w Polsce. Pasuje na Socket A :), tylko trzeba miec dookola dziurki... Na stronie Zalmana jest zestawienie plyt kompatybilnych.

I male pytanie: czy rozstaw dziurek w Abicie NF7 Rev.2.0 jest taki sam jak np w 8RDA+ (wiem, ze srednica jest inna, ale to chyba nie problem).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:idea: 

DR.Zepsu chcialem tylko prosic zebys sprawdzil specyfikacje tego coolera CNPS-7000Cu zwlaszcza na jakie procesory sie go zaklada - z podpisu wnioskuje ze nie masz zadnego z nich

Niedlugo ukaze sie wersja na SOCKET A. Mysle, ze po wakacjach

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:idea: 

DR.Zepsu chcialem tylko prosic zebys sprawdzil specyfikacje tego coolera CNPS-7000Cu zwlaszcza na jakie procesory sie go zaklada - z podpisu wnioskuje ze nie masz zadnego z nich

Niedlugo ukaze sie wersja na SOCKET A. Mysle, ze po wakacjach

tylko zobacz kolego date postu ktory cytujesz

skoro 7000A ma uzywac dziurek przy SocketA to nie trzeba wcale na niego czekac bo zwykly (7000 bez A) tez pasuje o czym bylo kilka razy np

http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=342...er=asc&start=10

http://www.ocm.pl/artykuly.php?game=CNPS7000

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi