MODlbn Opublikowano 6 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2011 Witam, tak jak w temacie, obiecałem mojej Kobiecie laptopa. Nie chce wydać na niego majątku max 1800zł bo i tak moja Kobieta jedyne do czego będzie go używać to internet, muzyka, filmy, czasem jakieś gry ale mało skomplikowane np Age of Empires 3, Twierdza, czy Jakieś starsze Simsy. Chciałbym żebyście pomogli mi znaleźć gotowca z jakiegoś sklepu internetowego czy na allegro, ewentualnie jakieś MediaMarkt. Sam znalazłem coś takiego http://www.komputronik.pl/product/122597/Laptopy/Laptopy_notebooki_/Asus_K52JT_SX505.html tylko że zamiast 3gb ram będzie 6gb ram. Wielka prośba o wrzucenie i opis kilku zestawów najlepiej z jakiegoś konkretnego sklepu żebym mógł wejść, zapłacić i wyjść, ewentualnie czekać na kuriera, bo Kobieta mnie zamęczy. Dzięki za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xardas228 Opublikowano 6 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2011 Doczytałeś że ten laptop jest bez systemu ? A do takiego sprzętu to 7 najlepiej by pasowała. 6 GB Ramu to zdecydowanie za dużo do internetu 2 wystarczy 3 to już luksus. Laptop fajny, ale sądzę że ktoś znajdzie Ci coś lepszego za tą kwotę. Zastanów się czy nie lepiej kupić jakiegoś lapka starszego i osczędzić kasę jak ma być głównie do internetu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MODlbn Opublikowano 6 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2011 Tak wiem że nie ma win w zestawie, mam win7 i właśnie też z myślą o nim kupuje sprzęt. 3gb ram w sumie wystarczy ale jak mam mieć w tej samej cenie 6gb to czemu nie? Ale chciałbym żeby ktoś podrzucił mi jakieś inne propozycje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stolar Opublikowano 6 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2011 Ram akurat można przy zakupie lapka prawie olać. Jest to praktycznie jedyna część laptopa którą można tanio i łatwo wymienić bez utraty gwarancji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 9 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2011 Lepiej poszukaj lapka z 2-4 GB ram i systemem. Np: Samsung R540 (NP-R540-JA06PL) - Ceneo.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...