WerOnikaa Opublikowano 6 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2011 (edytowane) Mam problem ze sterownikami do drukarki. Chciałabym je zlikwidować, ale nie mogę. Czy wytłumaczy mi ktoś jak to zrobić? załączam fotke z danym problemem, co oznaczają te żółte wykszykniki, o co w tym chodzi??? Edytowane 6 Maja 2011 przez WerOnikaa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 6 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2011 (edytowane) Drukarka nie działa, si? Chcesz się tylko tego pozbyć? Nadal jest podłączona? Trzy pytania, brak odpowiedzi, nie tak się powinno zaczynać. Witam(y) na forum. Zaznaczasz konkretne urządzenie i klikasz klawisz Delete, chociaż w takim wypadku mogą chcieć się ponownie zainstalować. Ja sobie radzę poprzez wyłączanie takich urządzeń (PPM - > Wyłącz) ;). +Edit: Nie, że się czepiam, ale jest taki magiczny klawisz jak 'Print Screen' :D. Edytowane 6 Maja 2011 przez AragornPL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WerOnikaa Opublikowano 7 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2011 tak tak wiem... :lol2: Obojętnie czy drukarka jest podłączona czy nie to i tak nie działa...próbowałam to odinstalować na wiele sposobów i nici z tego i tak przy włączaniu kompa ona się chce aktualizować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 9 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2011 Nie bardzo wiem, o czym piszesz, bo ja tam widzę dwa urządzenia "PCI Device", które na 99,999999% nie są drukarką, lecz urządzeniami na płycie głównej. Sterowniki do nich znajdziesz na stronie producenta płyty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...