s0n1c Opublikowano 8 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2011 Pierwszy raz spotykam sie z tak duzym zuzyciem pamieci przez jedna instancje svchost i zastanawia mnie czy to nie cos podejrzanego. Jakies pomysly co to moze byc? Plik svchost.exe znajduje sie tam gdzie powinien i posiada date instalacji systemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stolar Opublikowano 8 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2011 U mnie w tej chwili zżera ponad 87mb także to chyba norma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hejger Opublikowano 9 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2011 Link do zdjęcia nie działa. U mnie na win 7 x64 jedna instancja pożera w tej chwili 81MB. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 9 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2011 Eeeee no i? XP x86: Zaznaczone to zużycie ramu zaraz po uruchomieniu kompa, w ciągu dnia jest różnie. W czarnym oknie usługi, którymi się ten proces opiekuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 9 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2011 W takim razie temat do zamkniecia. Dziekuje wszystkim zainteresowanym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 9 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2011 Przy 8GB ramu i wyłączonym swapie, po podniesieniu kompa do kontrolera domeny dla wirtualnych systemów odpalanych na tym kompie jedna instancja potrafi zbliżać się do 1GB, także nie martw się ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...