Armo Opublikowano 12 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2011 Pojawił się nowy program testujący podzespoły komputera. Można go pobrać z strony: Download PCMark 7 | PCMark Recenzja programu: PCMark 7 - benchmark do wszystkiego. Następca PC Mark Vantage. Benchmark.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptys Opublikowano 13 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2011 zainstalowałem i na kompie z siga 6048 punktów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neo2006a Opublikowano 13 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2011 zainstalowałem i na kompie z siga 6048 punktów daj linka do twojego testu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armo Opublikowano 13 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2011 Mi wyszło tyle: Result Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 13 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2011 Z nudy sprawdziłem tego nowego 'smarka', wynik: 2955 PCMarks Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptys Opublikowano 14 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2011 ktoś chciał wynik Result ciut wyższy bo tamtego nie zapisałem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amp Opublikowano 15 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2011 (edytowane) A co tam też się skusiłem na test: Wynik Edytowane 15 Maja 2011 przez amp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łopian Opublikowano 4 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2011 Result Tylko proca źle rozpoznaje(3,3). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajQ Opublikowano 12 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2011 u mnie wcale nie pokazuje częstotliwości proca, grafy i pamięci... Result Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...