KomboteR Opublikowano 12 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2011 Witam mam od dwoch miesiecy monitorek iiyama E2472hd i zauważyłem na przeglądarce na białym tle jak ruszam kursorem myszka pozostawia tak jakby smuge taki cień jasniejszy i tak samo jak gram w coś jakiś element szybko sie porusza to pozostawia jłaśnie taki jaśniejszy punkt po swoim przebytym torze ruchu ? ma ktoś takie zjawisko ? gdyż niewime czy reklamować ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 13 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2011 Domyślam się że to lekkie przebicie overdrive (RTC, dopalacz). Wynika to z niewyregulowania elektroniki przez producenta. Można coś z tym zrobić jeśli monitor ma regulację dopalacza (bardzo, bardzo, bardzo niewiele modeli coś takiego ma). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KomboteR Opublikowano 13 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2011 hmmm myslisz ze w mojej iiyama będzie cos takiego ? albo odrazu nie patyczkować sie i wysłać na gwarancji ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 13 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2011 Problem w tym, że mogą tego nie uznać (tzw. odstępstwo parametrów w granicach normy). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KomboteR Opublikowano 14 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2011 aha a to jak nie uznają to wtedy jest jakaś procedura ? tzn koszta ? albo cos innego ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...