Skocz do zawartości
SkAtaN

Komp sie sam włancza, wyłancza, resetuje. POMOCY

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Mam piekielny problem. Nie wiem co sie dzieje z moim kompem. Czesto sie sam resetuje. Sam sie <span style="color:red;">ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: włancza</span></span> i wyłancza. Nie moge uruchomic Corela, Autocada bo wieszaja sie ich *.dll to nie jest wina windy bo reinstalka i to samo. Teraz NAV sie zbuntował i nie chce włączyc auto-protect. Podejrzewam ze to albo zasilacz albo grafika. GPU tak sie grzeje ze trzymanie na nim palca przez 3 sec to samobójstwo. A z zasilaczem to jest tak ze w windzie mam 12.79 V i 4.87 V. Jak zapodam Cooler XP to w miare normalnie. Resety powstaja w czasie grania. Kiedys to mi sie tak wylączyl ze musialem wtyczke od zasilacza wyjac i włożyc zeby znowu go włączyc. Nagle robi sie czarny ekran z paskami zielonymi na gorze i reset. Pomożcie błagam nie wie co kupic zasilacz lub zasilacz+karta ale z tym to bede musiał poczekac. Z góry thx za odpowiedz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja bym na początek proponował odkrecic proca i zobaczyć czy nadal bedzie tak samo

to po pierwsze :)

mozesz jeszcze podmuchac jakims fanem na grafike, bo pewnie stadardowy wiatraczek nie wydala.

hmm jedno mnie zastanawia "(...) Sam sie <span style="color:red;">ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: włancza</span></span> (...)" - z tym sie nie spotkalem :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No serio ja sobie spie a tu mi nagle komp sie <span style="color:red;">ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: włancza</span></span>, wylanczam i znow sie <span style="color:red;">ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: włancza</span></span> musialem wtyczke od zasilania odłączyc, proc narazie odkrecony. Moze ktos mial podobny kłopot?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...