wujek_edzio Opublikowano 2 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2011 Mam dylemat pomiędzy dwoma dyskami. Oba Western Digitale. Pierwszy to WD4000AAKS, 7200 obr. 16 mb cache, używany, 3 miesiące gwarancji. Drugi to WD5000AADS, nowy, 32mb cache, niby prędkość 5400- 7200, ale opinie o nim są podzielone. Jedni mówią, że prędkość 5400 i że to zmienianie to bzdura, że wolny. Inni, że na systemowy (bo na taki ma być) może być, cichy, wydajny, chłodny i w ogóle cudowny. Ten WD4000AAKS powinien być teoretycznie szybszy, choć ma 16 mb cachu i nie wiem czy rzeczywiście taki będzie. No i wersja 400gb jakaś chyba nietypowa. Który będzie lepszy? Przewaliłem temat o western digitalach na tym forum i w googlach szukałem, dalej nie wiem :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciem Opublikowano 2 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2011 Lepiej jak zakupisz Samsunga F3 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek_edzio Opublikowano 2 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2011 Też tak sądzę :lol2: Ale lipa, bo kasy na niego brak. A te są tańsze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciem Opublikowano 2 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2011 To jeszcze troche pozbieraj a nie pozalujesz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek_edzio Opublikowano 2 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2011 Jest jeszcze Samsung HD642JJ, 640gb. Ma 16 mb cache, 7200 obr., 640 gb. Jest o nim trochę opinii, że awaryjny. Może ten? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...