kacperek Opublikowano 5 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2011 (edytowane) Witam. od paru dni mam problem z BSOD, nie wiem co jest powodem tego, pamięć sprawdziłem i jest ok, po sprawdzeniu programem WinDbg otrzymałem taki komunikat: ******************************************************************************* * * * Bugcheck Analysis * * * ******************************************************************************* Use !analyze -v to get detailed debugging information. BugCheck 1E, {ffffffffc0000005, fffff80000b99730, 0, 0} Unable to load image \SystemRoot\System32\drivers\tcpip.sys, Win32 error 0n2 *** WARNING: Unable to verify timestamp for tcpip.sys *** ERROR: Module load completed but symbols could not be loaded for tcpip.sys Probably caused by : NETIO.SYS ( NETIO!KfdClassify+54c ) Followup: MachineOwner --------- Mój system to win 7 ultimate x64. Nie wiem czy to ma znaczenie ale ostatnio bawiłem się w podkręcanie procesor. Z góry dziękuje za pomoc przy usunięciu problemu. Pozdrawiam Kacperek Edytowane 5 Czerwca 2011 przez kacperek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pix3l Opublikowano 5 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2011 Używasz może jakiegoś antywirusa/firewalla? NOD32 może? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacperek Opublikowano 5 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2011 Żadnego antywirusa, system świeżutki. Niestety pokazał się kolejny Bsod, tym razem : ******************************************************************************* * * * Bugcheck Analysis * * * ******************************************************************************* Use !analyze -v to get detailed debugging information. BugCheck 19, {3, fffffa80038e5c20, fffffa80038e5c20, eaff3357f31abfca} Unable to load image \SystemRoot\system32\drivers\ndis.sys, Win32 error 0n2 *** WARNING: Unable to verify timestamp for ndis.sys *** ERROR: Module load completed but symbols could not be loaded for ndis.sys Probably caused by : Pool_Corruption ( nt!ExFreePool+780 ) Followup: Pool_corruption --------- czy dysk moze być padniety? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 6 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2011 Pamięci lub zasilacz. Poczytaj przyklejone tematy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacperek Opublikowano 6 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2011 Pamięc sprawdzilem memtestem i jest ok, zasilacz wymieniony miesiac temu ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...