Hervelois Opublikowano 28 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2011 Witam Wymieniam matryce w Asus k50ij i mam mały dylemat ponieważ matryca dedykowaną jest matryca AU Optronics B156XW02 V.6 HW0A kosztująca około 395 zł matryca zaś o oznaczeniu różniącym się jedynie sygnaturą V czyli matryca V.0 lub V.2 kosztuje 240zł. Mam pytanie więc jaki parametr przedstawia oznaczenie V.6 i za co jest odpowiedzialny i czy jest aż tak istotny? Z góry dziękuje za pomoc i wskazówki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 28 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2011 (edytowane) Najprawdopodobniej jest to po prostu wersja matrycy i różni się niuansami/ulepszeniami (np. mniejsze srebrzenie czerni pod kątem) Edytowane 28 Czerwca 2011 przez Kyle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hervelois Opublikowano 29 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2011 Hey no być może wczoraj rozmawiałem online z facetem ze sklepu internetowego, mówił coś ze to wersja czy rodzaj programowania. Tak czy siak dalej klarownej i jasnej odpowiedzi nie otrzymałem od niego. Mówił, że ma być kompatybilna. Dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...