andrew777 Opublikowano 24 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2011 np. M4 64GB. Tak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adiibr Opublikowano 24 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2011 Przeglądałem monitory i zastanawiam się nad tymi dwoma Monitor LCD 21.5'' Samsung BX2250 - LCD 22'' - ram.net.pl Monitor LCD 23'' LG E2360V-PN - LCD 23'' - ram.net.pl Co możecie mi o nich powiedzieć? szukam monitora do 600zł max, do 23cali zależy mi na dobrym obrazie i dobrym HD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shadoweye Opublikowano 25 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2011 Jak monitor do gier to fajnie by miał takie parametry: czas reakcji 2 ms , fullHD , i dobry kontrast i jakość podświetlenia ale to już mało zauważalny parametr w wielu monitorkach polecił bym ci popatrzeć na Asus-y, samsungi i Iiyama ja osobiście patrze na Ten monitorek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...