arak Opublikowano 24 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2011 Witam serdecznie. Mam do Was ogromną prośbę o pomoc. Otóż od jakiegoś czasu mam problem z nagraniem płyty audio.To znaczy nagrywanie się rozpoczyna ale w pewnym momencie proces nagrywania zatrzymuje się(nieraz przy 20%,nieraz przy 60%-naprawdę róznie)i dalej nic się nie dzieje.Ostatnio płyta niby doszła do 100%,wyskoczył nawet komunikat że nagrywanie zakończyło się sukcesem.ale z 20 piosenek odsłuchać można tylko 16,mimo i na wyświetlaczu wieży widnieje 20 utworów.Dalsze utwory to tylko cisza z głośników. Nie mam natomiast problemów z nagrywaniem danych.Wszelkie foldery,filmy czy piosenki mp3 nagrywają się bez zarzutu,bez względu czy jest to płyta dvd czy cd. Czym to może być spowodowane? Proszę pomóżcie. Moj napę to LG GSA-H55L Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrii Opublikowano 24 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2011 (edytowane) Nagrywasz pliki normalnie czy tworzysz audio cd? Przy audio cd pliki np mp3 są konwertowane do rozmiaru ok 50mb jeden. Więc więcej niż 16-18 utworów nie zmieści się na cd. p.s. Dlatego płyty różnych zespołów zawierają maksymalnie taką liczbę utworów. Edytowane 24 Lipca 2011 przez adrii Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 24 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2011 Bzdura do sześcianu, kolego. Utworów na płycie w jakości cd-audio może być nawet 100, byle ich łączna długość nie przekroczyła 80 minut (90 dla płyt 800MB). MP3 nie są w ogóle konwertowane i wcale nie zajmują więcej, skąd taki pomysł? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpachla2 Opublikowano 24 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2011 Rozmiar kontrolowany jest przed nagrywaniem, jak wrzucisz za dużo to nie zaczniesz nagrywać bo wywali błąd. Ja stawiałbym na problem z programem do nagrywania. Przekonwertuj pliki na *.wav i sprawdź iny program do nagrywania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...