Ruido Opublikowano 9 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2003 potrzebuje do budy takich informacji : a) dokumeny hipertekstowy B) dokument interaktywny c) dokument wielopłaszczyznowy d) dokument wielodostępowy moglibyscie koledze w potrzebie pomoc :D na a mam dokladna definicje, co do B) to wiem oco chodzi tylko wolalbym jakas definicje :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 9 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2003 Pierwsza pomoc do szkoły: "POMORZECIE" pisze się POMOŻECIE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 9 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2003 Pierwsza pomoc do szkoły: "POMORZECIE" pisze się POMOŻECIEmale roztargnienie :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 10 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2003 :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 10 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2003 Pierwsza pomoc do szkoły: "POMORZECIE" pisze się POMOŻECIEmale roztargnienie :roll: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chomik47 Opublikowano 10 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2003 Może to coś pomoże: http://mumelab01.amu.edu.pl/dydaktyka/mate...t/html/html.htm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wajcha Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 Pierwsza pomoc do szkoły: "POMORZECIE" pisze się POMOŻECIEmale roztargnienie :roll: :lol: :lol: Myslalem rze na forum nie wolno sie smiadz z ludzi kturzy robiom blendy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 Pierwsza pomoc do szkoły: "POMORZECIE" pisze się POMOŻECIEmale roztargnienie :roll: :lol: :lol: Myslalem rze na forum nie wolno sie smiadz z ludzi kturzy robiom blendy. Czemó. Pszeciesz ja siem nie smieje jeno ówage zwracam f dobrej wieże Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 jesuuu jak wy mnie denerwujecie :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 a sproboj np tak: http://www.google.pl/search?hl=pl&ie=UTF-8...pertekstowy&lr= http://www.google.pl/search?hl=pl&ie=UTF-8...nteraktywny&lr= Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wajcha Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 Pierwsza pomoc do szkoły: "POMORZECIE" pisze się POMOŻECIEmale roztargnienie :roll: :lol: :lol: Myslalem rze na forum nie wolno sie smiadz z ludzi kturzy robiom blendy. Czemó. Pszeciesz ja siem nie smieje jeno ówage zwracam f dobrej wieże No to skoro tak to wszystko okej. Bo ja yslalem rze ty sie nabiarz ale jak nie to okej. iósz sie niebende odzywac wiencej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wajcha Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 A teraz poważnie mam nadzieje ze kolega Ruido sie nie obraził. W tym nie ma ani kszty szyderczosci. Sam mam dysorotgrafie i wale takie błędy czasami ze głowa boli Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 A teraz poważnie mam nadzieje ze kolega Ruido sie nie obraził. W tym nie ma ani kszty szyderczosci. Sam mam dysorotgrafie i wale takie błędy czasami ze głowa boli Ruido .. nie bierz sobie tego na powaznie :) to jest forum komputerowe.. i ciagle na nim gadamy tylko o kompach... wiec czasem trzeba sie rozluznic i zmienic temat ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 gdybym mial sie obrazac o takie glupoty to juz bym sie powiesil :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 Ale sie temat rozkrecil(czy aby napewno na ten temat)..ja mam jeszce jedna WIELKA prośbe...szukam mp3....z płyty Raz Dwa Trzy tytłul płyty Trudno Nie Wierzyc W Nic...pomozecie znowu bo na kazie nie ma szukalem a do stron www to nie wiem zabardzo gdzie szukac.....pisze tutaj bo nie chce smiecic forum i nowego tematu zakldac :) pozdrawiam i dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 Ale sie temat rozkrecil(czy aby napewno na ten temat)..ja mam jeszce jedna WIELKA prośbe...szukam mp3....z płyty Raz Dwa Trzy tytłul płyty Trudno Nie Wierzyc W Nic...pomozecie znowu bo na kazie nie ma szukalem a do stron www to nie wiem zabardzo gdzie szukac.....pisze tutaj bo nie chce smiecic forum i nowego tematu zakldac :) pozdrawiam i dzieki www.k-lite.tk :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 13 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2003 co mam to zainstalowac mam juz kazee lite V2 i szukalem i znalazlem tylko jedna piosenke? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 13 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2003 co mam to zainstalowac mam juz kazee lite V2 i szukalem i znalazlem tylko jedna piosenke? to masz jeszcze emule, dc++ :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...