Skocz do zawartości
Ruido

Pomożecie ? :D

Rekomendowane odpowiedzi

potrzebuje do budy takich informacji :

a) dokumeny hipertekstowy

B) dokument interaktywny

c) dokument wielopłaszczyznowy

d) dokument wielodostępowy

moglibyscie koledze w potrzebie pomoc :D na a mam dokladna definicje, co do B) to wiem oco chodzi tylko wolalbym jakas definicje :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pierwsza pomoc do szkoły: "POMORZECIE" pisze się POMOŻECIE

male roztargnienie :roll:

:lol: :lol:

Myslalem rze na forum nie wolno sie smiadz z ludzi kturzy robiom blendy.

Czemó. Pszeciesz ja siem nie smieje jeno ówage zwracam f dobrej wieże

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pierwsza pomoc do szkoły: "POMORZECIE" pisze się POMOŻECIE

male roztargnienie :roll:

:lol: :lol:

Myslalem rze na forum nie wolno sie smiadz z ludzi kturzy robiom blendy.

Czemó. Pszeciesz ja siem nie smieje jeno ówage zwracam f dobrej wieże

No to skoro tak to wszystko okej. Bo ja yslalem rze ty sie nabiarz ale jak nie to okej. iósz sie niebende odzywac wiencej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A teraz poważnie mam nadzieje ze kolega Ruido sie nie obraził. W tym nie ma ani kszty szyderczosci. Sam mam dysorotgrafie i wale takie błędy czasami ze głowa boli

Ruido .. nie bierz sobie tego na powaznie :) to jest forum komputerowe.. i ciagle na nim gadamy tylko o kompach... wiec czasem trzeba sie rozluznic i zmienic temat ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale sie temat rozkrecil(czy aby napewno na ten temat)..ja mam jeszce jedna WIELKA prośbe...szukam mp3....z płyty Raz Dwa Trzy tytłul płyty Trudno Nie Wierzyc W Nic...pomozecie znowu bo na kazie nie ma szukalem a do stron www to nie wiem zabardzo gdzie szukac.....pisze tutaj bo nie chce smiecic forum i nowego tematu zakldac :)

pozdrawiam i dzieki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale sie temat rozkrecil(czy aby napewno  na ten temat)..ja mam jeszce jedna WIELKA prośbe...szukam mp3....z płyty Raz Dwa Trzy tytłul płyty Trudno Nie Wierzyc W Nic...pomozecie znowu bo na kazie nie ma szukalem a do stron www to nie wiem zabardzo gdzie szukac.....pisze tutaj bo nie chce smiecic forum i nowego tematu zakldac :)

pozdrawiam i dzieki

www.k-lite.tk :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi