Arcioo Opublikowano 29 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2011 Witam. Czy powinienem się martwić moim nowym SSD OCZ SOLID 3 60GB na który zainstalowałem tylko system i jedną grę. Wyniki są chyba bardzo słabe z tym co podaje producent i pokazują w testach. Mój sprzęt to ASUS P8P67 2500K ustawione AHCI na SATA III , nowe sterowniki IRST Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 29 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2011 Wszystkie dyski na kontrolerze SandForce słabo wypadają na danych trudno kompresowalnych. Zrób sobie test w ATTO. Poza tym istnieje już podklejony wątek o SSD [LINK], po co zakładać kolejny? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arcioo Opublikowano 29 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2011 Faktycznie test ATTO rozwiał moje wątpliwości Przepraszam z zaśmiecanie ale to był mj pierwszy post a troszkę aię naczytałem tego forum i jakoś mi umkneła twoja strona Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...