hyper_2002 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Przymierzam się do zakupu monitora 24" . Poszukuję czegoś lepszego niż wysłużony Dell którego mam już jakiś czas. Monitor oprócz pracy w środowisku graficznym (obróbka zdjęć - Adobe RGB + sRGB do sieci , flash ) będzie służył do zabawy - grzebanie w sieci, praca z arkuszem kalkulacyjnym/ pakietem office , sesje w gry typu FPS jak Counter-Strike . I tutaj moje pytanie z naciskiem na rozrywkę multimedialną, który z tych monitorów lepiej sprawdzi się w grach ? Wiadomo nie są to monitory stworzone do gier. Jednak patrząc przez pryzmat Dell-a 2209WA czy monitory te wypadną gorzej w FPS-ach niż wyżej wymieniony ? Żaden ze mnie zawodowiec , na Dell-u nic mi nie wadziło w grach, nie doskwierał input lag , smużenie czy inne . A jak może być tutaj ? Czysta specyfikacja za wiele mi nie podpowie, może ktoś ma/miał styczność z Eizo i NECiem i może mi coś podpowiedzieć . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Eizo S2231W radzi sobie całkiem nieźle w FPS ... te nowe S2233W są podobno jeszcze szybsze (czemu nie rozważasz S2243W i SX2262W?) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernik Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2011 po co ma zamieniac 22 na 22? napisal wyraznie ze chce 24"... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2011 (edytowane) po co ma zamieniac 22 na 22? napisal wyraznie ze chce 24"... Aha ... 2433W - źle przeczytałem i myślałem że zastanawia się pomiędzy S2233W a PA241W x-P Edytowane 2 Sierpnia 2011 przez Kyle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...