Marcin_gps Opublikowano 10 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2003 Ktos moze juz ogladal, bo premiera 7 czerwca byla, a strasznie mnie ten film interesuje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 10 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2003 O! Na DC juz jest, ale wersja SVCD na 2 CD 2.fast.2.furious.ts.svcd-logistic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 10 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2003 Ale fatalna pomylka. Moglby ten topic jakis moderator na osla przeniesc? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 10 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2003 To są TAR'y. To będzie mpeg2 czy co? Też mnie ten film interesuje, a najbardziej te fury. Zajebiście wyglądają, a nie dresiarsko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 10 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2003 kumpel włąśnie ściaga podobno ;) w multikinach juz leci.. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 10 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2003 Mam kijowy transfer. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 10 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2003 To są TAR'y. To będzie mpeg2 czy co? Też mnie ten film interesuje, a najbardziej te fury. Zajebiście wyglądają, a nie dresiarsko. mpeg-2 na 100%!!! Mam tylko nadzieje, ze to nie kinowka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SeciK Opublikowano 10 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2003 kinowka .. masz bardzo ladnie w nazwie pliku napisane 'ts' ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 10 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2003 Widziałem zwiastun przed Matrixem. Muszę się wybrać do dealera 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 10 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2003 Widziałem zwiastun przed Matrixem. Muszę się wybrać do dealera 8)hehehe czyzby na ftpa mojego kumpla z pracy - dealer ma ksywke :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 10 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2003 Jakbyś podał adresik tego ftp'eka do Twojego kumpla - to może bym miał innego wyobrażenie "dealera" ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StresDog Opublikowano 10 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2003 Za szybcy, za wściekli (2 Fast 2 Furious) Premiera: 20.6.2003 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opolin Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 ja sciagam bittorentu :):)::) za 1,5 dnia bede mial :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 Pierwsza myśl, jak zobaczyłem reklamę na bilbordzie to myślałem, że ten film to jakaś podróba :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 szkoda tylko ,ze nie zobaczymy Vin'a Diesel'a w dwojce Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 Za szybcy, za wściekli (2 Fast 2 Furious) Premiera: 20.6.2003 W Polsce, a w Stanach 3.06 była Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mareczek Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 O! Na DC juz jest, ale wersja SVCD na 2 CD 2.fast.2.furious.ts.svcd-logistic Nie ma jeszcze. Wyszły dwie wersje, ale każde NUKED, czyli nie nadające się do oglądania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mareczek Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 Za szybcy, za wściekli (2 Fast 2 Furious) Premiera: 20.6.2003 W Polsce, a w Stanach 3.06 była Bzdura. W USA premiera była 6 czerwca. W Polsce najwcześniej chyba w lipcu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GregK Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 Za szybcy, za wściekli (2 Fast 2 Furious) Premiera: 20.6.2003 W Polsce, a w Stanach 3.06 była Bzdura. W USA premiera była 6 czerwca. W Polsce najwcześniej chyba w lipcu. Chyba to pchla :D Najpierw sprawdz a potem pisz ze w lipcu :!: W Polsce zobaczymy go już w przyszły weekend. - cytat z http://film.onet.pl/0,0,732373,wiadomosci.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 A prapremiera była już tydzień temu, przynajmniej w Gdańsku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 a w multikinie w zabrzu był pokaz przedpremierowy dla ZAGŁĘBIOWSKIEGO KULUB TUNINGOWEGO :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GregK Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 Kude, juz sie nie umie doczekac pzyszlego weekendu. Mam nadzieje ze warto bedzie dac za bilet :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zwiastun wyglada zachecajaco :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 13 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2003 O! Na DC juz jest, ale wersja SVCD na 2 CD 2.fast.2.furious.ts.svcd-logistic Nie ma jeszcze. Wyszły dwie wersje, ale każde NUKED, czyli nie nadające się do oglądania. Co ty wogole piszesz??? Widziales jaka jakosc??? I co, ze kinowka. Taka kinowka mi wystarczy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 Jak wyjdzie screener to dajcie znac, bo film extra, a warto w dobrej jakosci miec Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phil Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 2.Fast.2.Furious.PROPER.SVCD.TS-TCF release date.: june 11th 2003 source.......: homemade ts wlasnie sciagam 2cd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 fajne fury co jakiś czas przewinie sie na ekranie jakas laska lub pofruwaja samochody ot taki zwykly amerykanski kicz film mi sie nie podobał! jedynka byla w sumie lepsza choc tez nie rewelacyjna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 fajne fury co jakiś czas przewinie sie na ekranie jakas laska lub pofruwaja samochody ot taki zwykly amerykanski kicz film mi sie nie podobał! jedynka byla w sumie lepsza choc tez nie rewelacyjna dokladnie, nic szczegolnego w sumie:/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 2.Fast.2.Furious.PROPER.SVCD.TS-TCF release date.: june 11th 2003 source.......: homemade ts wlasnie sciagam 2cd Tylko, ze to jest ta sama wersja, ktora ja mam - kinowka. Ale i tak spoko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M79 Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 haha naogladaja sie ludzie takich bajeczek i pozniej jezdza oplastikpowanymi autkami, z wieeeelgachnymi skrzydlami, malyszami przez cala mache i sprawiaja wrazenie ze maja podtlenek.... a naprawde jezdza na gazie ziemnym lol. dresy skumaly, ze nie mozna byc dresem i znalezli sobie cos nowego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...