Skocz do zawartości
Marcin_gps

2 Fast & 2 Furius

Rekomendowane odpowiedzi

O! Na DC juz jest, ale wersja SVCD na 2 CD  

2.fast.2.furious.ts.svcd-logistic

Nie ma jeszcze. Wyszły dwie wersje, ale każde NUKED, czyli nie nadające się do oglądania.

Co ty wogole piszesz???

Widziales jaka jakosc??? I co, ze kinowka. Taka kinowka mi wystarczy

Nie muszę widzieć jakości, żeby widzieć, że to się nie nadaje do oglądania. To jest wersja Nuked, a to oznacza, że nadaje się jedynie do kosza (sprawdź sobie na nforce, a potem wypowaiadaj się na tematy, o których nie masz pojęcia). W tym wypadku o ile się nie mylę, nie ma synchronizacji dźwięku z obrazem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

haha naogladaja sie ludzie takich bajeczek i pozniej jezdza oplastikpowanymi autkami, z wieeeelgachnymi skrzydlami, malyszami przez cala mache i sprawiaja wrazenie ze maja podtlenek.... a naprawde jezdza na gazie ziemnym lol.

dresy skumaly, ze nie mozna byc dresem i znalezli sobie cos nowego

Jeśli ludzie modują obudowy kompów i podkręcają w nich co tylko się da :D . To nie widzę nic złego w tunningu samochodów :wink: . Zresztą Eclipse z jedynki bardzo mi się podobał :D . Owszem jest masa dresów, których "tunning" (nie wiem czy to odpowiednie słowo :D ) polega na naklejeniu ciemnej folii na szyby, założenie płetwy na bagażnik, zainstalowaniu umcykającego sprzętu nagłaśniającego i napisu Pioneer na szybę... Oczywiście to jest totalny kretynizm. A nie profesjonalny tunning.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2.Fast.2.Furious.PROPER.SVCD.TS-TCF  

release date.: june 11th 2003

source.......: homemade ts

wlasnie sciagam 2cd

Tylko, ze to jest ta sama wersja, ktora ja mam - kinowka. Ale i tak spoko

ja sciagalem ta wersje, bo slyszalem ze esoteric i logistic to fake :roll:

wlasnie ma ktos napisy do tego ? :) :wink:

ad1 ooo nie zauwazylem kilku postow :oops: :D :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wlasnie wrocilem z Cinema City. Film jest po prostu z a j e b i s t y!!! :D

Furki odjechane, choc Eclipse IMHO o wiele fajniejsze od Lancera. Teraz tylko skolowac filma na kompa i obejrzec jeszcze raz! :twisted: Polecam, choc na pewno znajdzie sie masa osob dla ktorej film okaze sie do bani!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Film taki sobie, brak "klimatu" z jedynki.

Główny bohater jeździ Mitsubishi Lancer Evo 7 czy 8?

Są może na sieci inne wersje o lepszej jakości?

Evo 7

Film jest całkiem fajny(nie trzeba myśleć :D). Można przy nim odpocząć :D No i nie ma takich tandetnych motywów jak w 1 (odpadająca podłoga pasażera po przegrzaniu NOS'a). Oczywiście jest pewna przesada(skok przez most - nierealne), ale o to chyba w tym chodzi :D No i Eva Mendes :D:D Jak dlamnie jedna z najfajniejszych lasek ever see :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

TAk czytam i czytam i sie zastanawiam. Jaki byl klimat w pierwszej czesci. Dla mnie poza furkami nie bylo tam zadnego klimatu. Kiepska gra aktorow i naciagane sceny. Sam ogladalem ten fil z kilka razy ale tylko dla furek. Co do czesci drugiej sprawa jest dokladnie taka sama.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam, mam problem, zaciagnalem z eMula 2f2f-cd1nox.bin i 2f2f-cd2.nox.bin oraz pliki .cue no i wypakowalem to sobie WinISO ale nie wiem co dalej, to jest jakis SVCD chyba, mam takie foldery: EXT, SVCD i MPEG2, w ktorym jest film, ale nie moge go niczym otworzyc, prosze, napiszcie, jak to zrobic, jakiegs kodeki, czy co?? Poswiecilem prawie 2 tyg. lacza na to ;) (SDI) :cry: Z gory dzix za odp.

Pozdrooffka @LL

odet

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wlasnie probuje otworzyc, ale np. w Windows Media Playerze wyskakuje takie cos: "Generator ClassFactory nie może dostarczyc zadanej klasy".

A w Vplayerze wyskakuje "nieokreslony blad"....

Pomozcie plz!!!!!!!!! :cry:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wlasnie probuje otworzyc, ale np. w Windows Media Playerze wyskakuje takie cos: "Generator ClassFactory nie może dostarczyc zadanej klasy".

A w Vplayerze wyskakuje "nieokreslony blad"....

Pomozcie plz!!!!!!!!! :cry:

odpal ten plik *.mpg w WinDvd, albo PowerDvd

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi