Nytion Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Witam! Wybierałem podzespoły z kolegą do nowego PC'ta(2000 zł) i wyszło nam to: Zestaw PC do ~2k, przeznaczony do gier, głośniki 2.1 do 200zł. Poproszę o weryfikacje danego sprzętu oraz jeśli to potrzebne wymianę podzespołów z uwzględnieniem dlaczego tak a nie inaczej. Komputer głównie będzie służył do grania. Nie zamierzam go jakoś szczególnie mocno podkręcać. Moglibyście polecić jakieś dobre głośniki 2.1 do 200 złotych. Z góry dziękuje za udzieloną pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Zestaw wyglada okej, jesli chodzi o glosniki: Audio - PurePC.pl - Forum Dyskusyjne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciem Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Zmienil bym zasilacz na ten : Zasilacz Aerocool E80-600 (600W) 80+ (AEROE80-600) w Morele.net lub Zasilacz Tacens RADIX IV - 600W - 80+ BRONZE w Morele.net Oba są na tej samej konstrukcji lecz Tacens ma większy wentylator , ten Ocz to już dość stara konstrukcja i niezbyt cicha. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nechoya Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Nie będzie mało ramu trochę? Tam masz 2x2gb, tak? Ja bym wziął 6 lub 8. I tu masz mój temat o obudowach, który staram się rozpowszechnić ;p 1 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2011 RAM zmień na 1333MHz i kartę na GTX 560 Ti/HD6950. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...