IgorCorp Opublikowano 10 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2003 Witaj :!: :!: Chce sie spytac na ile wy krecicie karte graficzna bo mam maly problem gdy podkrecam swoja grafe na 300/600 bo gdy gram w gta3 to co jakis czas sie zawiesza i po chwili mozna grac i znow sie zawiesza co moze byc nie tak i co zrobic bo nie wiem a karta jest nowa ma 1 tydz. I jaki macie chlodzenie na takiej karcie :?::?::?: Mój config :!: :!: Pentium III 733@852 MHz, 256MB, Prolink GeForce 4 Ti 4200 64MB 8xAGP, ASUS Cuv4x-D, Maxtor 120 GB 8MB Cache, SB Audigy, Plextor 12x4x32 SCSI Co moge miec zle :?: :?: :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IgorCorp Opublikowano 10 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2003 i chce sie spytac jakie detonatory sa najwydajniejsze do tego modelu chodzi mi juz o sprawdzone Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 10 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2003 Ciesz się chłopie, że udało Ci się tyle wykręcić kartę- pare topiców niżej jest topic w którym gość opisuje, że aby nie mieć artefów na Ti4200 Prolinka musiał ZANIŻYĆ taktowanie. Twoje objawy świadczą o przekręceniu kart i/lub niewystarczającym chłodzeniu- zejdź z taktowaniem o 5mhz najpierw dla rdzenia, później dla pamięci- sprawdź, co jest winne temu zachowaniu. A najlepsze detonatory... zależy do czego? Do gierek inne, do 3dmarków inne, do DX8 inne, do DX9 inne......... BTW- jak Ci się coś przypomni to nie musisz pisać nowego posta- wystarczy edytować stary (taki przycisk z prawej strony)... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 10 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2003 hehe znowu problem z prolinkiem - kurde zapodaj lepsze chlodzenie i tyle moze cosik pomoze - jaki masz stepping jadra? do do detkow to mam 40.41 i sa dobre i 42.70!!!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 10 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2003 nom te nowe prolinki cosik wadliwe bardzo sa faktycznie chyba system cooling do poprawy :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...