Xanar Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2011 (edytowane) Mam problem toshiba satellie a100-528, załączam film, proszę o pomoc Jeżeli podłącze go pod monitor to obraz jest normalny taśma wygląda na całą nie jest poprzecierana. Edytowane 22 Sierpnia 2011 przez Xanar Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_OskaR Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Popraw linka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pix3l Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Poprzyciskaj delikatnie matryce u góry, poprawia sie? Najprawdopodobniej uszkodzona matryca, chociaż wydziałem podobny 'efekt' w xpsie 1530 i była uwalona grafika :) Raczej bez podłożenia matrycy nie dowiesz sie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xanar Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2011 czy sie poprawia to cieżko powiedzieć, napewno bardziej szaleje. Grafika raczej dobra bo jak podepne pod monitor to wszystko normalnie widać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pix3l Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2011 czy sie poprawia to cieżko powiedzieć, napewno bardziej szaleje.to raczej matryca Grafika raczej dobra bo jak podepne pod monitor to wszystko normalnie widać. To do mnie nie przemawia, widziałem przypadki z uszkodzoną grafiką, gdzie na matrycy była sieczka a na zewnetrznym ekranie 3dmark śmigał. Mam właśnie taką płytę do dv2000 na rzekomo niepsującym sie ukladzie intela ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xanar Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Dzięki za info, czyli nie opłaca się inwestować w niego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pix3l Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Dlaczego? Jeżali to matryca to używaną w dobrym stanie kupisz za 150zł na allegro. Nawet taniej, jak się postarasz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...