lemon Opublikowano 10 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2003 mam nadzieje, ze jeszcze nie widzieliscie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 10 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2003 Widziałem coś podobnego tyle że gościowi ukradli takie cacko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czysty Opublikowano 10 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2003 Fajne :wink: ... tylko ciekawe ile "koniów" jest tam ujarzmionych i ile ma do setki :lol: :lol: :lol: Ps. coś dobrej wentylacji tu nie widze :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 10 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2003 Ps. coś dobrej wentylacji tu nie widze :? jak jezdzi po pokoju 60 mph to sie sam wentyluje:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 10 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2003 Ale badziewie....wole kompa w tosterze :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czysty Opublikowano 10 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2003 hehehhe.... nie potzreba wentylacji!!! wtyczka ATX nie jest podpięta więc nie wytwarza sie w środku temperatura.... sprytne :wink: czemu ja na to nie wpadłem :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 10 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2003 bylo juz :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 10 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2003 A ja nie widziałem, i mi się podoba :) tylko kiepsko z przepływem powietrza..... i nie ma tam niektórych komponentów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
photonix Opublikowano 10 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2003 fajne, pewnie VIA, wolne to to jest, nadaje sie tylko do worda i co niektóych gierek. no i filmy filmy filmy... super Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 Widziałem coś podobnego tyle że gościowi ukradli takie cacko.Tamto bylo fajnie pomalowane, chociaz to autko tez nie glupie. Moze mi ktos powiedziec co to za furka? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ld Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 MI to wyglada na jaks dziwna wersje new beetle ale moge sie mylic specem nie jestem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
photonix Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 MI to wyglada na jaks dziwna wersje new beetle ale moge sie mylic specem nie jestem ;)no mi tez to tak wyglądało, ale tył jest inny, jakby wersja cupe ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sam_sung Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 bodajze to wersja r1 czyli jakies 270 konikow podmaska :) , troche ta epia nie pasuje do niego, troche... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob3k Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 napraw bo link nie dziala a chcialem TO zobaczyc ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 Jak dla mnie: PODOBA SIE! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 A widzieliście coś takiego : 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 Don't kill for this picture!!! Thank's :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 Czekam, czekam, czekam, juz 5 minut. Dopiero 1/3. To jakas okrutna dyskownia. Przetrzymuje chyba baze danych Biura Rzeczy Niepotrzebnych :lol::lol::lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalwas Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 Ciekawy jestem jakiej firmy, chyba Enermax, ale pewny nie jestem i jakiej mocy jest ten zasilacz co wydoli przy tylu dyskach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czyzyk Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 Kto zrobił fote mojego kompa ?? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 eeee tam zaraz twojego :D To przeciez moj palmtop :lol:. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czysty Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 aRoo"]eeee tam zaraz twojego :D To przeciez moj palmtop :lol:. :lol: :lol: :lol: Ciekawe ile to zżera prądu 8O :?: Pewnie za cicho tez nie jest :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 A moze tak ? http://members.cox.net/ofs_labs/atari.htm ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...