T0Mmy Opublikowano 24 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2011 Wiatm. otóz mam taki problem że w moim laptopie teraz od pewnego czasu miernik poboru baterii nie pokazuje mi że jest rozładowana . Kiedyś gdy była rozładowana piszczał mi że trzeba naładować i przechodzil w stan wstrzymania . Teraz poprostu nie raz pokazuje mi że jest do połowy naładowana a za chwile mi się laptop wyłącza i musze po ładowarke podpiąć . Próbowałem innym program z miernikiem poziomu rozładowania ale też to samo mnie oszukiwał . Prosze o pomoc beda wdzięczny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 25 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2011 Bateria ma uszkodzony sekcje baterii ( najczesciej sa 3 sekcje po 2-3 ogniwa na sekcję ) .... bateria do wymiany.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szawel Opublikowano 25 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2011 Taniej wyjdzie wymienić ogniwa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 25 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2011 Jesli sterownik jest na układzie BQ to trzeba go przeprogramować( jesli zatrzaśniety wymienić ) lub Eeprom przeprogramować ( zapisywana jest ilość cykli oraz pojemnosc baterii ) Ogolnie wiecej zabawy niż realnej korzyści ( no chyba że for fun-lub nie ma baterii w handlu ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filip44 Opublikowano 4 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2011 Też mam problem z baterią.Mój laptop cały czas musi być podłączony .Trzeba wymienić baterie na nową ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...