kamien Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 to mam taki problem ze jak robie "squid-z" to wywala mi komunikat: getgrnam failed to find groupid for effective group 'nogroup' squid.conf juz na milion sposobow przerabialem, dawalem uprawnienia dla katalogow z logami z cachem... no juz wszystkiego probowalem i caly czas to samo... za pomoc z gory dziekuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 A właściciel dobrze ustawiony? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigfan Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 Wyglada na to, ze nie moze znalezc id grupy nogroup. Sprawdz, czy masz taka grupe (/etc/group). BTW. co to za dzwiek na Burr Brownach? Swego czasu sie naczytalem, jakie to one dobre i audiofilskie i tak dalej, mam w CD podobne :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamien Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 zaraz sie pobawie tymi wlascicielami katalogow, a dzwiek burr-brown audiofilska jakosc oczywiscie nawet terratec DMX odpada w przedbiegach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 O... jak terratec'a robi to musi być niezłe ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamien Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 dobra dzieki rozwiazalem problem, trzeba bylo dopisac do pliku /etc/group linjke: nogroup:x:91:root i poszlo jak po masle pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...