duzy1998 Opublikowano 27 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2011 (edytowane) jestem amatorem i ciekawi mnie czy ta procesor jest opłacalny ;) \http://www.komputronik.pl/product/137734/Sprzet_komputerowy/Podzespoly_PC/AMD_X8_FX_8150_3_6GHz_BOX.html Edytowane 27 Października 2011 przez duzy1998 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 27 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2011 Ty być błazna czy tylko udawać? W tytule karta, w treści procesor. Zapoznaj się z regulaminem działu. Dopracuj temat łącznie z tytułem. Na obecną chwilę, temat jest śmieciem i domyślasz się gdzie jest jego miejsce. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harrywitosa Opublikowano 27 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2011 Ty być błazna czy tylko udawać? W tytule karta, w treści procesor. Zapoznaj się z regulaminem działu. Dopracuj temat łącznie z tytułem. Na obecną chwilę, temat jest śmieciem i domyślasz się gdzie jest jego miejsce. dla niego wszystko co wygląda jak karty do pokoemonów to karty :) 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 27 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2011 Zapomnij o nim - drogi , mało wydajny i prądożerny . I5 2500K jest dużo lepszym wyborem . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...