Joincik Opublikowano 28 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2011 Witam szykuje się do kupna w miarę małej myszy do 100-200zł Często gram w CS`a, Coda inne tego typu gry. Myślałem nad Razer salmosa,steelseries kinzu mój sens 800-1800dpi cena poniżej 200zł 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 28 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2011 Kinzu do fps raczej odradzamy, kiepski sensor. Salmosa ok, lub jej następca czyli abyssus. Są to jednak dość małe myszy, trzymane palcami, przemyśl czy będzie ci odpowiadał ich kształt (istotne na czym grałeś do tej pory). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joincik Opublikowano 28 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2011 Kinzu do fps raczej odradzamy, kiepski sensor. Salmosa ok, lub jej następca czyli abyssus. Są to jednak dość małe myszy, trzymane palcami, przemyśl czy będzie ci odpowiadał ich kształt (istotne na czym grałeś do tej pory). Do tej pory gralem na SS ikari laser i on jest kiepska do CS. Salmosa i kinzu dobrze mi leża w ręce dlatego one najbardziej mnie interesują. Ja gram palm grip i finger grip. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 28 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2011 Miłego czytania przez 18h przylepionego jako gość - może to Cię nauczy że na tym forum najpierw się czyta zasady a nie wali 2 tematy olewając zbiorczy wątek który praktycznie wyczerpuje potrzebę zakładania nowych tematów. Drobna sugestia - nie radzę zakładać kolejnego konta aby ominąć blokadę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...