tomasz_lbn Opublikowano 28 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2011 Witam mam zamiar kupić kartę za ok 650zl typowo pod gry, bylem już zdecydowany na GTX460 OC, ale gosciu w sklepie mi troche namieszal i zaproponowal GTX 560, oczywiscie nie "TI" bo sa duzo drozsze. wiec krotkie pytanie, co wybrac? chyba ze ktos zaproponuje cos innego. dzieki z gory. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prolog Opublikowano 28 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2011 HD6870 wydajniejszy od obu. Jest ich sporo nawet w tym budżecie np to lub to Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 29 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2011 Witam mam zamiar kupić kartę za ok 650zl typowo pod gry, bylem już zdecydowany na GTX460 OC, ale gosciu w sklepie mi troche namieszal i zaproponowal GTX 560, oczywiscie nie "TI" bo sa duzo drozsze. wiec krotkie pytanie, co wybrac? chyba ze ktos zaproponuje cos innego. dzieki z gory. gtx 460 i 560 bez ti to te same chipy. 560 ma wyższy numerek i standardowe taktowanie, do tego ma nieco lepsze o/c i to chyba tyle. Przy podobnej cenie bierz gtx 560 lub radka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 29 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2011 Tak jak mówi Prolog - w tej cenie zdecydowanie lepszym wyborem są HD6870 . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasz_lbn Opublikowano 29 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2011 dzeki wszystkim za odpowiedz, wybor w takim razie padnie pomiedzy radkiem a 560'tką Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prolog Opublikowano 29 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2011 Radeon jest o 5% wydajniejszy i o 43W oszczędniejszy 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...