rob_e Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 no niestety... idioci tu przychodzą.... nie ma budy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deczklav Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 Jakos dziwnie pomalowane... nie podoba mi sie buda. Jak zrobisz całosc to pokaz. BTW po co bete pokazywac :?: Pokaz jak zrobisz wszystko bedzie lepszy efekt.... :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranger Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 chyba powałiłes krąg moderów na kolana tym modem :-) jak czujesz sie spełniony to ok..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rob_e Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 po to zeby wiedzic co poprawic. problem polega na tym ze jak ja ją sam zrobiłem to mi sie podoba... bo moja. a ona ma byc fajna ogolnie :| a po co szukacie/instalujecie/uzywacie beta wersje softu??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sarmac_1 Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 Hm.. gdzie ta buda? usunales zdjecia? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ld Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zlej ich moda robisz dla siebie nei dla nich i <span style="color:red;">[ciach!]</span> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rob_e Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 no własnie... wiec po co go pokazywac wogoóle :| chyba zły dzien mam... dzis mnie w.k.u.r.w.i.a wszystko wokół... tak wiec nie bede narazał swoich nerwow bezsensownymi opiniami ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranger Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 spokojnie, troche uszcypliwa była moja uwaga ale nie zamierzałem cie denerwowac, musisz przyjac troche krytki, a moze ci to wyjdzie na zdrowie ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tonic Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 Wlasnie,lepiej pokaz bete i nie przejmuj sie krytyka,wez moj przyklad http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=32791 No i popatrz iloma krytykami mnie zjechali 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongothealien Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 a ja sobie chciałem obkukać :evil: a tu cimno... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 wlasnie co jest grane gdzie fotki :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|\/|ASO|\| Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 ja też bym chętnie zobaczył, co tu jest grane ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 właśnie.Ja tez pokazałem swojabete i też na mnie jechali :) I tak mam to w doopie.Krytyke przyjełem i bede cosz tym robił :) POkaz bude :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deczklav Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 właśnie.Ja tez pokazałem swojabete i też na mnie jechali :) I tak mam to w doopie.Krytyke przyjełem i bede cosz tym robił :) POkaz bude :) Tu chcialem napisac ze nikomu nie chciałem na złosc zrobic ni3go. :roll: Po prostu wyrazam swoje zdanie na dany temat... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 no niestety... idioci tu przychodzą.... nie ma budy BARDZO MI SIE NIE PODOBA SPOSOB W JAKI SIE WYRAZASZ SIE DO LUDZI ODWIEDZAJACYCH TO PODFORUM (OBRAZASZ TAKZE MNIE) :x :x :x :x WYZYWASZ TUTAJ LUDZI DLATEGO, ZE SKOMENTOWALI TWOJA ROBOTE ?? 8O 8O 8O PRZY TAKIM NASTAWIENIU DALEKO NIE ZAJEDZIESZ :!: :evil: :x :x :x sory za Capsa , ale autentycznie sie wscieklem i to jest moje wyrazenie KRZYKU na tego kolesia :x Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 lepiej zamkne ten temat bo jeszcze jakis banan poleci Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...