mechl!n Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 Bylo już kilka tematów o avatarkach, ale takiego chyba jeszcze nie. Jeżeli był, to sorki... Proszę o zamieszczanie znalezionych na różnych forach ANIMOWANYCH avatarków, które Waszym zdaniem zasługują na szczególną uwagę- stanowią miniaturowe "dziełko sztuki" :D Ja narazie trafiłem na dwa takie okazy. Oto one: by Jmke: http://picserver.student.utwente.nl/getpicture.php?id=150773 by ? ? ? Warto by podać ich autorów, ale niestety nie pamiętam :oops: . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gustaf Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 Ten avatar rzadzi :twisted: pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stefanito Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 cuś ih nie wiżu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 Mienia toże ni wiżu niczewo :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dexiak Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 tak bywa jak sie z interii korzysta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speedy029 Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 ja przed chwilą widziałem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baltazaar Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=27059 to naprawde dziala Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=27059 to naprawde dziala O co Ci chodzi mistrzu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=27059 to naprawde dziala O co Ci chodzi mistrzu? obrazki w postach - rozwiazanie (?) rada na znikajace obrazki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 Dobra, sorki, PEACE... Nie doczytałem :oops: Jeden poprawiłem, drugi- powyżej 150kb musi na razie zostać na interii. No to następny: by MethodMan http://picserver.student.utwente.nl/getpicture.php?id=150769 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 Avatarki po 200 kB ? To nie na polskie fora. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 Avatarki po 200 kB ? To nie na polskie fora. dokladnie, na wiekszosci 20kB to juz za duzo:/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 ja tam lubie moj avatarek :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 A ja moj... :mrgreen: I niech tak zostanie. A animowane tez sie zdarzaja na tweaku. Sam mialem na starcie takiego: A teraz chyba kolega Phranzee ma tez animka (wypatrzylem bo sie rzuca w oczy :D ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajmon3 Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 moj rzadzi i odzwierciedla moj przyszly zawod :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 aRoo"]A teraz chyba kolega Phranzee ma tez animka (wypatrzylem bo sie rzuca w oczy :D )co prawda to prawda :D /update/ kiedys na jakims forum widzialem super avatarki, cale animacje, mialy chyba po 1mb, ale byly mioooodzio 8) ze tez nie wyladowaly w bookmarkach :? /update/ pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Yamroz- Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 ja tam lubie moj avatarek :wink: A jak sie nazywa ta pani na ty avku? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 aRoo"]A teraz chyba kolega Phranzee ma tez animka (wypatrzylem bo sie rzuca w oczy :D )co prawda to prawda :D /update/ kiedys na jakims forum widzialem super avatarki, cale animacje, mialy chyba po 1mb, ale byly mioooodzio 8) ze tez nie wyladowaly w bookmarkach :? /update/ pozdrawiam niestety nie wiem :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 aRoo"]A teraz chyba kolega Phranzee ma tez animka (wypatrzylem bo sie rzuca w oczy :D )co prawda to prawda :D /update/ kiedys na jakims forum widzialem super avatarki, cale animacje, mialy chyba po 1mb, ale byly mioooodzio 8) ze tez nie wyladowaly w bookmarkach :? /update/ pozdrawiam niestety nie wiem :( pudlo :D nie ten quote :lol: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 aRoo"]A teraz chyba kolega Phranzee ma tez animka (wypatrzylem bo sie rzuca w oczy :D )co prawda to prawda :D /update/ kiedys na jakims forum widzialem super avatarki, cale animacje, mialy chyba po 1mb, ale byly mioooodzio 8) ze tez nie wyladowaly w bookmarkach :? /update/ pozdrawiam niestety nie wiem :( pudlo :D nie ten quote :lol: :wink: ehh to przez ta godzine cos trafic w guziki nie moge :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...