sebek199612 Opublikowano 5 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2011 Witam wszystkich.Posiadam monitor samsunga dokladnie nie wiem jaki ale z dotykowy. Przez 2 lata działało wszystko git majonez. Ostatnio Włączam komputer i nic się nie dzieje. nie wyświetla się obraz. Więc podłączam monitor do laptopa I gdy naciskam power włącza sie na 1s i znika, gdy znowu naciskam to to samo. Gdy zgasnie widac leciutko kontury pulpitu. Niewiem o co chodzi, dla pewnosci sprobowalem podlaczyc Inny monitor do kompa i nic sie nie dzieje to samo. Niewiem co z tym moze byc, pomozecie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huberek Opublikowano 5 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2011 CHAOS! 1. Monitor "dotykowy" nie działa na stacjonarce i na lapku 2. Inny monitor też nie działa na stacjonarce. dobrze rozumiem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebek199612 Opublikowano 5 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2011 Tak chodzi wszystko na stacjonarce nie dziala , a ten monitor samsunga mryga przy wlaczaniu ;/ stalo sie tak z dnia na dzien Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huberek Opublikowano 5 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2011 Burzy jakiejś nie było? Masz uziemione gniazdka? Listwę antyprzepięciową? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebek199612 Opublikowano 5 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2011 no było pare razy ze wylaczyl sie przez burze ale potem działał, o gniazdkach itp niewiem musze spytac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malot Opublikowano 6 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2011 uszkodzony kabel, nie wiem jak to się mogło stać, może chomik Ci nadgryzł? takie włączanie i wyłączanie może świadczyć o niestabilnym sygnale, sprawdź jak działa sprzęt z innym kablem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebek199612 Opublikowano 6 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2011 ok, sprawdze jak działa i dam znać Sory za pp, skąd moge taki kabel wziąśc , z innego monitora będzie pasować do tego ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 6 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2011 Jeżeli wtyczki będą pasować, a sam kabel będzie na 100% sprawny, to będzie działać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebek199612 Opublikowano 6 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2011 dziś podłączyłem pod iny ny kabel i jest to samo, nie działa. Przeczyscilem karte graficzna i tez nie działa. Podłączyłem inny monitor i chciałem zobaczyć czy działa BIOS i też nie, to może płyta główna, wie ktoś ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malot Opublikowano 16 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2011 uuuu, to pewnie coś z gniazdem w karcie graficznej, albo ze slotem dla karty graficznej, nie piałeś jaka masz, rzuć informacje o karcie graficznej i o płycie głównej, chciałbym rzucić okiem na mocowanie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Merlin85 Opublikowano 17 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2011 Też tak mi się wydaje, że to może chodzić grafikę, ale problem może też leżeć po stronie gniazda w monitorze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 24 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2011 (edytowane) To ani grafa ani kabel tylko uszkodzony układ podświetlenia matrycy ( pada albo świetlówka labo inwerter a dokładniej transformator wysokiego napiecia ) Gdy zgasnie widac leciutko kontury pulpitu tak własnie to się objawia i kolega w 1 poscie dokładnie opisał problem tyle ze troche zamotał sprawe. Edytowane 24 Listopada 2011 przez Kwazor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...