Mario2k Opublikowano 5 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2012 Blackwhite Mnie mozecie skreslic z listy . Ostatni raz na tym serverze gralem grubo ponad 2 tygodnie temu na poczatku byl jak najbardziej przydatny ale dzis mam jakies 10 ulubionych serverow w UK i NL 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 6 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2012 Byłoby fajnie, gdyby się Yoshi odezwał... Serwer stoi i stoi, bo nikt nie gra rushy na b2k... [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeatX Opublikowano 6 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2012 ja po weekendzie kupuje dodatek do bf3 i wtedy bede grac na serwerze purepc ;) poki co korzystam z serwera TM purepc i jednoczesnie zapraszam innych do komunikacji voip w czasie grania w bf3 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeatX Opublikowano 14 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2012 na serwerze purepc ciagle wieje pustkami.. moze niech admini zmienia tryb rozrywki na rush/conquest zamias ciagle squad rush :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hans15336 Opublikowano 22 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2012 Halo halo jest tu kto ??? Serwer znikły , TS ma już ktoś inny . Mamy nowego TS gdzieś czy wogóle wszystko padło ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blackwhite Opublikowano 22 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2012 Nie mam pojecia, nie ma unimorka, nie widzilem go od nowego roku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcell Opublikowano 25 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2012 Panowie. Witam, po dłuższej nie obecności. W tej chwili niestety nie wiem kto się zajmuje serwerem, ponieważ od dłuższego czasu nic nie robię tylko pracuje i pracuje.... Najlepiej chyba będzie uderzać do Yoshik-a. Pzdr. miłego grania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 19 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2012 Serwerze, żyj ! :D Zakupiłem Back to Karkand i miłoby było pograć z kimś normalnym bez cheatów. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nosweratu Opublikowano 27 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2012 odświeżam temat - gra ktoś z was to jeszcze? - ja prawie 2 miechy temu kupiłem bf3 i niestety dopiero teraz odpaliłem (brak czasu...) i z przyjemnością pograłbym w dobrej atmosferze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@MAKAR@ Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2012 bez cheatow czyli kd 0,50-1,0 ;d? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 7 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2012 bez cheatow czyli kd 0,50-1,0 ;d? Bez cheatów znaczy bez cheatów, jest wyraźnie napisane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeatX Opublikowano 1 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2012 cos nie dziala serwer teamspeak.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...