michalak Opublikowano 19 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2002 Zastanawiam sie czy przy użyciu Vapochill mój p4 1,4 GHz będzie śmigał mi na 20 Ghz czy kupić za tyle samo kasy procesor 2 Ghz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvM Opublikowano 19 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2002 Zastanawiam sie czy przy użyciu Vapochill mój p4 1,4 GHz będzie śmigał mi na 20 Ghz czy kupić za tyle samo kasy procesor 2 Ghz Być może uda Ci sie osiągnąc 1,8 GHz (ale to po prostu trzeba sprawdzić) Z Vapochillem jest tak, że wykorzystasz go nawt jak 2GHZ będzie prockiem low end. Tylko wątpię abys za równowartość 2GHZ P4 kupił Vapochilla... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 20 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2002 Być może uda Ci sie osiągnąc 1,8 GHz (ale to po prostu trzeba sprawdzić) Z Vapochillem jest tak, że wykorzystasz go nawt jak 2GHZ będzie prockiem low end. Tylko wątpię abys za równowartość 2GHZ P4 kupił Vapochilla... Vapochill to koszt ok. 3000PLN Proszę o kontakt osoby które cóś taaakiego zmajstrowały same :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2002 Albo koszt 25z/li za transport lodówy :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...