arthi Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 Witam, Z poczatku wklejalem interesujace mnie adresy stron www do pliku txt, z czasem jednak stalo sie to zupelnie nieczytelne, wiec zaczalem wrzucac do ulubionych i robic katalogi, pod katalogi, ale to tez jest malo przyjemnie w obsludze i gdy adresow jest wiecej. sami wiecie. No wiec pytanie, jak sobie z tym radzicie, macie jakies specjalnie programy w ktorych strony sa polaczone tematycznie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baltazaar Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 nie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 jak uzywasz IE to przeciez masz ulubione, kilka kliknięć i i masz juz strone otawrtą, nie wiem w czym problem. Trzeba sobie tylko poswiecic troche czasu i upozadkowac, potworzyc katalogi i wszystko bedzie git :D no Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 To wrzuć sobie operę, importuj ulubione, a następnie z opery eksportuj ulubione jako plik HTML i ustaw go sobie jako stronę startową. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miope Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 Michał1, czytaj dokładnie. Przecież Manial robi to właśnie w ulubionych. Manial: ja nie mam pomysłu, co jakiś czas eksportuję ulubione, można sobie zrobić kilka takich tematycznych html w jakimś katalogu i z tego korzystać. Jest to w miarę szybkie, a w aktualnych ulubionych można trzymać to, czego się najczęściej używa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...